Водитељ Срђан Предојевић свој приватан живот држи подаље од очију јавности, па његову супругу Мирјану немамо прилике често да виђамо.

Пар се на вечну љубав заклео 2014. године у Паризу када је Срђан имао 43 године, а Мирјана 42.

Једном приликом водитељ је за медије изјавио да ће се венчати онда када родбина и пријатељи буду престали да га питају када ће стати на луди камен, па је тако и учинио.

- Церемонија је била прелепа, али смо супруга и ја све време обраћали пажњу на децу, која су била мало немирна.

Фото: АТА имагес

 

 

Палили су свеће, стављали круне на главу, нон-стоп су се врзмали око свештеника. На срећу, све је прошло како треба - истакао је Срђан за Хелло по повратку из Париза.

Супруга Срђана Предојевића унела му је мир у живот, можда управо због чињенице да су обоје били довољно зрели за улазак у брак.

 - Спадам у оне који су се оженили мало касније. Оног момента кад су ујаци, тетке, стрине престали да се секирају кад ћу се скрасити, ја сам одлучио.

Фото: АТА имагес

 

 

Али мислим да сам то учинио у правим годинама и заиста препоручујем свим младим људима да се венчају мало касније. Тада постају свесни себе и других и имају бољу моћ процене какав је ко - искрен је био Предојевић у интервјуу за магазин Сторy.

Две године пре венчања супруга Срђана Предојевића и водитељ доживели су велики губитак - чекали су треће дете, али је супруга водитеља нажалост у поодмаклој трудноћи изгубила бебу.

- Нажалост, истина је да смо изгубили бебу, али о томе не желимо да причамо. Хвала на указаном разумевању и поштовању бола моје породице - рекао је тада Срђан за Свет.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: