Насиље је јуче пријавио комшија брачног пара.

- Човек је видео из свог стана да мушкарац на тераси у згради прекопута његове удара жену. Позвао је полицију, а патрола је по пријави изашла на терен. Осумњичени мушкарац је ухапшен, а жена је упућена у Ургентни центар ваљевске болнице како би се утврдио степен повреда које је задобила од стране свог супруга - објашњава извор упознат са детаљима истраге.

Снимак бруталног насиља над женом појавио се на друштвеним мрежама. На снимку, који је забележен мобилним телефоном, види се како жена лежи на поду терасе, док мушкарац стоји изнад ње и удара је рукама по глави и телу. Док удара несрећну жену, мушкарац нешто виче, псује и изговара погрдне речи. Несрећна жена је све време на поду, немоћна да му се супротстави.

- Заиста смо узнемирени, ово је страшно! Шта год да је жена урадила нико нема права да је туче и угрожава јој живот, нарочито због тога што она не може да се брани. Наша комшиница је иначе болесна, она се слабо креће и има проблема и са видом, слабо види. У свако смислу она је немоћно лице и супруг уместо да брине о њој он је малтретира и злоставља - рекле су комшије брачног пара.

БОНУС ВИДЕО:

СТРАВИЧАН СНИМАК НАСИЉА НАД ДЕТЕТОМ - Мушкарац га крвнички туче и тера да се извини (УЗНЕМИРУЈУЋЕ)

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".