Nasilje je juče prijavio komšija bračnog para.

- Čovek je video iz svog stana da muškarac na terasi u zgradi prekoputa njegove udara ženu. Pozvao je policiju, a patrola je po prijavi izašla na teren. Osumnjičeni muškarac je uhapšen, a žena je upućena u Urgentni centar valjevske bolnice kako bi se utvrdio stepen povreda koje je zadobila od strane svog supruga - objašnjava izvor upoznat sa detaljima istrage.

Snimak brutalnog nasilja nad ženom pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku, koji je zabeležen mobilnim telefonom, vidi se kako žena leži na podu terase, dok muškarac stoji iznad nje i udara je rukama po glavi i telu. Dok udara nesrećnu ženu, muškarac nešto viče, psuje i izgovara pogrdne reči. Nesrećna žena je sve vreme na podu, nemoćna da mu se suprotstavi.

- Zaista smo uznemireni, ovo je strašno! Šta god da je žena uradila niko nema prava da je tuče i ugrožava joj život, naročito zbog toga što ona ne može da se brani. Naša komšinica je inače bolesna, ona se slabo kreće i ima problema i sa vidom, slabo vidi. U svako smislu ona je nemoćno lice i suprug umesto da brine o njoj on je maltretira i zlostavlja - rekle su komšije bračnog para.

BONUS VIDEO:

STRAVIČAN SNIMAK NASILJA NAD DETETOM - Muškarac ga krvnički tuče i tera da se izvini (UZNEMIRUJUĆE)

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".