Ретроградни Уран у Бику представља посебан астролошки положај који комбинује карактеристике Урана, планете промена и иновација, са енергијама Бика, знака који је повезан са стабилношћу, материјалним добрима и практичношћу.

Овај положај може имати значајан утицај на индивидуалне наталне карте и може донети специфичне изазове и могућности.

Ево неколико кључних тачака које треба размотрити у вези са ретроградним Ураном у Бику:

Фото: Профимедиа

 

 

Промене у материјалном свету

Ретроградни Уран у Бику може указивати на промене и изазове у вези са материјалним добрима, финансијама и вредностима. Може доћи до неочекиваних промена у финансијском статусу или потреби за преиспитивањем властитих вредности и приоритета у животу.

Оригиналност 

Овај положај може подстаћи оригиналне идеје и иновације у вези са финансијама, инвестицијама или управљањем ресурсима. Особе са овим положајем могу бити склоније експериментисању са новим финансијским стратегијама.

Промене у односима

Ретроградни Уран у Бику такође може утицати на односе, посебно оне који су повезани са вредностима и материјалном сигурношћу. Ово може довести до преиспитивања емотивних веза или промена у динамици партнерских односа.

Фото: Профимедиа

 

 

Потреба за освешћивањем вредности

 Особе са овим положајем често осећају потребу да дубље разумеју своје вредности и ставове према материјалним стварима. Могу се суочити са питањима као што су трошење новца, акумулација богатства и еколошка свест.

Трајање ретроградног Урана

Важно је напоменути да Уран проводи дужи период у једном знаку (око седам година), па се ретроградни Уран у Бику дешава сваких седам година. Током овог временског периода, појединци и друштво као целина могу проћи кроз значајне промене у вези са материјалним светом.

Отвореност за промене

Како би се најбоље искористиле енергије ретроградног Урана у Бику, важно је бити отворен за промене, флексибилан и спремно реаговати на неочекиване ситуације. Такође, важно је пажљиво размотрити своје финансијске одлуке и вредности.

Ретроградни Уран у Бику најснажније ће деловати на Бикове, Лавове, Шкоприје и Водолије.

Бик

Спремите се за велике животне промене. Одлуке које будете доносили сада, промениће будућност. Морате да се ослободите старих животних образаца који више немају смисла.

Лав

Пред вама је период који доноси велике промене на послу. Могућа је промена професије, али и фирме.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Уколико имате партнера или сте у браку, спремите се за велике промене. Могућа је одлука о разводу.

Водолија

Могућа је селидба и промена места живљења. Проблеми са станом и једним чланом породице.

БОНУС ВИДЕО: