Неки људи једноставно су рођени под срећном звездом. Све чега се дотакну иде им од руке и увек је сјајно бити у њиховој близини због њиховог забавног духа.

Стрелац

Стрелац је најсрећнији хороскопски знак јер њиме влада срећна планета Јупитер. Не заборавите да са собом поведете Стрелца ако планирате да играте игре на срећу.

Риба

Захваљујући Јупитеру и Нептуну, који заједно владају овим воденим знаком, Рибе су још један хороскопски знак који има благослов  среће. Осим тога, сјајно је бити у њиховој близини због њиховог забавног и безбрижног духа.

Бик

Фото: Профимедиа

 

 

Јупитерова великодушност обасипа људе овог хороскопског знака срећом на радном месту. Добро утемељени и предани, људи овог сунчаног знака биће најбољи за дружење у вашој канцеларији.

Рак

Још један знак који ужива у топлим и сретним зракама Јупитера је Рак. Према речима стручњака, што више улажу у емоције, то више могу искористити његове предности.

Ован

Они такође уживају у срећи, али то долази уз услов: њихова је срећа директно пропорционална томе колико су искрени према другима.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Лавово знање и моћ су његова срећна амајлија. Обдарени живахним и оштрим мозгом, знају да извуку најбоље из сваке ситуације.

Вага

Фото: Профимедиа

 

 

Срећа се креће на тајанствене начине за Вагу. Ваге никада не знају када би им се могло посрећити, пише Тимес оф Индиа.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".