Како је Јована истакла, са Хаппа телевизије је отишла јер је радила више него што треба, сматра да није била плаћена колико је желела и због превише обавеза није стигла да се посвети ћерки Леи, која је у том тренутку имала две године и још увек није проговорила. Јована је сада испричала, како јој се остварила животна жеља да ради на Пинк телевизији.

- То је био судбинкси сусрет. На кеју сам возила ролере и налетела сам на Жељка Митровића који је возио скејт и после ми реци да не постоји судбина. Жељко је био код своје мајке, баба Милке, а ја сам њу знала. Ја сам иначе код баба Милке знала да одем са Леом да попијем кафу и да једем њене ванилице, она је мене јако волела, тако да је Леа у Жељковој кући прве кораке направила. То ни Жељко не зна, ја му нисам рекла, јер нисам желела да се шлихтам. Ја сам возила ролере и налетела сам Жељка, а он ми је заказао састанак сутрадан - испричала је Јована.

Фото: АТА имагес

 

 

- Истина је да сам знала да Жељко туда шета, али нисам знала да ћу да налетим на њега и сутра ми је заказао састанак у једном ресторану у 15 часова. Чекала сам га два и по сата, а онда је дошао. Прво што ми је рекао јесте: "Где си ти била до сада и како је могуће да ти до сада ниси дошла на Пинк, где си била цео живот?". Наш пословни састанак је трајао три минута, рекао ми је радићеш јутарњи програм викендом, имаћеш плату толико и толико - испричала је Јована, па открила које услове је за њу имао Жељко Митровић:

- Први услов је да будеш оно што ти јеси и да никад не изгубиш себе, јер ја хоћу такву Јовану у информативи, а други је да Леа проговори, а мени су само кренуле сузе - открила је Јована.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".