Kako je Jovana istakla, sa Happa televizije je otišla jer je radila više nego što treba, smatra da nije bila plaćena koliko je želela i zbog previše obaveza nije stigla da se posveti ćerki Lei, koja je u tom trenutku imala dve godine i još uvek nije progovorila. Jovana je sada ispričala, kako joj se ostvarila životna želja da radi na Pink televiziji.

- To je bio sudbinksi susret. Na keju sam vozila rolere i naletela sam na Željka Mitrovića koji je vozio skejt i posle mi reci da ne postoji sudbina. Željko je bio kod svoje majke, baba Milke, a ja sam nju znala. Ja sam inače kod baba Milke znala da odem sa Leom da popijem kafu i da jedem njene vanilice, ona je mene jako volela, tako da je Lea u Željkovoj kući prve korake napravila. To ni Željko ne zna, ja mu nisam rekla, jer nisam želela da se šlihtam. Ja sam vozila rolere i naletela sam Željka, a on mi je zakazao sastanak sutradan - ispričala je Jovana.

Foto: ATA images

 

 

- Istina je da sam znala da Željko tuda šeta, ali nisam znala da ću da naletim na njega i sutra mi je zakazao sastanak u jednom restoranu u 15 časova. Čekala sam ga dva i po sata, a onda je došao. Prvo što mi je rekao jeste: "Gde si ti bila do sada i kako je moguće da ti do sada nisi došla na Pink, gde si bila ceo život?". Naš poslovni sastanak je trajao tri minuta, rekao mi je radićeš jutarnji program vikendom, imaćeš platu toliko i toliko - ispričala je Jovana, pa otkrila koje uslove je za nju imao Željko Mitrović:

- Prvi uslov je da budeš ono što ti jesi i da nikad ne izgubiš sebe, jer ja hoću takvu Jovanu u informativi, a drugi je da Lea progovori, a meni su samo krenule suze - otkrila je Jovana.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".