Јелена Карлеуша данас је једна од највећих звезда у Србији, а једном приликом признала је да је зацртала да ће то постати у периоду када је лудо била заљубљена у колегу Жељка Шашића.

Она је о томе својевремено и јавно причала и открила да њега у то време није занимала клинка. У доба Жељкове највеће популарности, признала је, била је једна од гомиле девојака које су гајиле симпатије према певачу, а истиче да је сада та прича обома веома смешна.

Фото: АТА имагес

 

 

- Верујем да је њему та прича веома смешна, а и мени је сада. Жељко је диван момак, али мој укус се од тада, када сам имала четрнаест година, драстично променио. Све моје дечје љубави биле су дивне. Свака ми је била узвраћена све до у то време младог певача Шашића, који је био много старији од мене и, наравно, дете га није интересовало. Е, ту сам доживела прво љубавно разочарање, али и усвојила поуку: за љубав се треба борити. Он је тада био јако велика фаца, имао је дугачке локне. Све су се девојке, поготово оне из Земуна, палиле на Жељка Шашића, па тако и ја" - испричала је Јелена, која је једну прилику искористила да "запрети" Шашићу.

- Сећам се, био је у Будви на плажи са 50 својих обожаватељки и није хтео да ми каже ни "здраво". Ја сам му пришла и стала испред пешкира на којем је лежао, заклонивши му сунце, и рекла: 'Ја ћу бити већа звезда од тебе!'" - присетила се певачица.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".