Љупка Стевић оптужила је свог бившег партнера Драгишу Симића да је уходи, а овим поводом се огласио и он..

Љупка Стевић изјавила је да је генерал Драгиша Симић уходи. Како је истакла, Симке је отишао на њен наступ у Црној Гори, а она је одмах по завршетка "побегла" са бине не би ли дошло до сусрета. 

ФОТО:АТА

 

Овим поводом контактирали смо генерала који није био претерано расположен за причу о певачици.

- Маните ме с Љупком и њеним будалаштинама. Да нема мене у текстовима о њој нико не би ни кликнуо - каже Драгиша Симић Симке.

Фото: Принтскрин

 

Подсетимо, Стевићева се синоћ појавила на једном престоничком дешавању, где је открила да је њен некадашњи партнер, Драгиша Симић, са којим се растала због, како је рекла, генералове преваре, посетио њен наступ у Будви.

- Симке ме уходи, дошао је на мој наступ у Будви, мислим да је био јул месец. Појавио се у клубу и ја сам одмах након наступа побегла са бине. Нема ту неке претеране реакције, када си на бини ти си професионалац, не сме ништа друго да се дешава. Не бих га ни приметила да ми власник дискотеке није пустио поруку и рекао да погледам у правцу његовог сепареа, а када сам погледала имала сам шта и да видим. Ничим изазван се појавио, знао је да наступам, није случајно дошао. Мораћете њега да питате зашто је то урадио, надам се да није у пензији и да може да објасни - рекла је Љупка.

Информер

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".