Сунце и Вага су кључни елементи у астрологији, сваки с дубоким значењем и утицајем на личност и судбину особе.

Сунце представља основну суштину неке особе, њен идентитет и карактер. У астрологији, Сунце је симбол виталности, воље, самопоуздања и унутрашњег светла које свако носи у себи. Како је Сунце важан фактор у наталном хороскопу, његова позиција у знаку Ваге ће имати специфичан утицај на особу.

Фото: Профимедиа

 

 

Тежња ка правди

Вага је знак који се повезује с равнотежом, хармонијом, лепотом и партнерствима. Особе рођене с Сунцем у Ваги обично су привлачне, шармантне и склони мирном решавању конфликата. Имају дубоко развијен осећај за естетику и често се баве уметношћу или креативним занимањима. Такође, склони су ка правичности и равнотежи у свим аспектима свог живота.

Комбинација Сунца у Ваги указује на особу која тежи да изрази своју јединствену личност кроз хармоничне и лепе облике. Ове особе су често врло друштвене и воле да проводе време са другима. Партнерства су им посебно важна и често траже равнотежу између својих потреба и потреба својих партнера.

Међутим, важно је напоменути да је сваки хороскоп јединствен и да ће и други фактори као што су положаји других планета и аспекти између њих додатно обликовати особност и судбину особе.

Сунце у Ваги позитивно ће деловати на Ваге, Водолије и Близанце.

ВАГА

Сунце у вашем знаку доноси вам нову покретачку енергију и виталност. Ово је одлична планетарна позиција за остваривање личних снова. У наредном периоду ћете градити искрена пријатељства.

Фото: Профимедиа

 

 

ВОДОЛИЈА

Сунце у деветом пољу доноси вам могућност за далека путовања. Променићете поглед на свет и то ће вам донети помак. Одлични контакти са иностранством.

БЛИЗАНЦИ

Сунце у петом пољу уноси више забаве и ведрине у ваш живот. Прихватите позиве за концерте и забаве. Уколико сте слободни, имате могућност да упознате неког новог на месту јавног типа.

БОНУС ВИДЕО: