- У наредна два сата у Војводини још понегде са кишом или краткотрајним пљуском са грмљавином - стоји у РХМЗ најави.

Сутра облачно са кишом

Како су метеоролози најавили, наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином, падом температуре и појачаним северозападним ветром које се очекује да ће у суботу (23.09.) после подне захватити северне и западне, у току ноћи ка недељи (23./24.09.) и у недељу (24.09) прошириће се и на остале крајеве Србије уз интензивирање падавина и локалну појаву краткотрајних временских непогода праћених градом, олујним ветром и великом количином падавина од 30 до 70мм, локално и више и то нарочито у северној, западној и централној Србији.

У недељу пад температуре

Наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином, падом температуре и појачаним северозападним ветром које ће у току ноћи ка недељи (23./24.09.) захватити подручје Београда интензивираће се у недељу па су у појединим деловима града могуће краткотрајне временске непогоде са великом количином падавина од 20 до 40мм, локално и више, наводи се у РХМЗ упозорењу.

Да подсетимо, Републички хидрометеоролошки завод издао је раније данас упозорење на краткотрајне пљускове и грмљавину данас после подне и увече. Према њиховој временској прогнози, локално ће бити праћени градом и количином падавина од 10 до 20 мм за кратко време.

БОНУС ВИДЕО: