Певачица Светлана Цеца Ражнатовић давне 2004. године, након трогодишње паузе, издала је албум "Горе од љубави", а на њему нашао се велики број песама које се и данас слушају.

Фото: АТА имагес

 

 

Већина текстова на том албуму исписана је руком Марине Туцаковић, која нас је напустила пре две године услед тешке болести.

Цеца и Марина нису биле само пуке сараднице, већ пријатељице и две жене које су се врло добро познавале, па отуда су и настајале песме инспирисане животом певачице.

Управо једна од песама настала поводом Цецине судбине је и "Нећу дуго". Иако је публика годинама мислила да се Цеца у песми обраћа мушкој особи, истина је другачија.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- То је песма коју је Марина Туцаковић написала за мене, а ја сам је посветила својој деци, али је никада нисам запевала осим на ЦД – у. Публика на концертима воли да чује мало брже песме, па зато ову никада нисам уживо отпевала - изјавила је Цеца својевремено за медије.

С обзиром на то да је једном приликом рекла да јој се текст допао јер ју је асоцирао на приватан живот, претпоставља се да је у питању било њено хапшење годину дана пре објављивања овог албума.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Волим песме са јаким сликама. Марина одлично пише такве песме, те је тако саставила и ову. Отпевала сам је у студију, а посебно се издвојила од других и решила сам да је посветим деци. Асоцирала ме је на мој приватни живот - изјавила је Цеца тада.

БОНУС ВИДЕО: