Последњих недеља Илда Шаулић има много разлога за славље. Објавила је песму у част свог оца, краља народне музике Шабана Шаулића, 6. септембра када би славио рођендан, а 15 дана касније уследила је још једна забава у њеном дому – ћерка Ема напунила је седам година.

Фото: Новости

 

Мала принцеза је, као и увек за диван дан, од маме и тате добила праву бајку. Овог пута госте је дочекивала у мини посластичарници која је носила њено име, “Ема'с патиссерие”.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/илдасаулиц

 

Амбијентом је доминирала пастелно зелена боја, исту нијансу имали су и балони, уз понеки златни детаљ. Раскошно цвеће, разне посластице, торта у облику стабла са јесењим лишћем, све је било како је желела.

Ема је, колико видимо на фотографијама са забаве, имала два аутфита. Носила је светлозелену хаљину у којој је заиста изгледала попут принцезе, а видели смо и један бели модел са маштовитим принтом. Други стајлинг употпуниле су интересантне ципеле.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/илдасаулиц

 

Ништа није важније од дечјег осмеха, а Емин открива да је уживала у сваком тренутку ове посебне забаве. Честитке су јој на лицу места упутили чланови породице, мамини пријатељи, колеге и сарадници.

Курир.рс/Хелло

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".