Због радова, градски аутобуси на линијама 16, 27Е, 35, 58, 95 и минибус Е6 ће у смеру ка Новом Београду и Железнику саобраћати Булеваром деспота Стефана, улицама Џорџа Вашингтона, Француском, Трг републике, Македонском, Дечанском и даље редовним трасама, док ће у смеру ка Панчевачком мосту саобраћати улицама Дечанском, Браће Југовића, Француском, Џорџа Вашингтона, Булеваром деспота Стефана и даље редовним трасама.

Возила тих линија ће користити стајалишта "Душанова" и "Трг републике" (испред "Дунав осигурања") на измењеном делу траса у смеру ка Новом Београду и Железнику, док ће у смеру ка Панчевачком мосту користити стајалиште "Душанова" на измењеном делу трасе.

Возила са линија 32Е и 43 ће саобраћати скраћеним трасама до окретнице "Железничка станица (Панчевачки мост)", додаје се у саопштењу које је пренео градски сајт Беоинфо.

Возила са ноћних линија 27Н и 32Н ће саобраћати с терминуса "Трг републике" ка Миријеву и Вишњици улицама Браће Југовића, Француском, Џорџа Вашингтона и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовним трасама.

Возила са ноћне линије 101Н ће саобраћати с терминуса "Трг републике" у оба смера улицама Браће Југовића, Француском, Џорџа Вашингтона, Булеваром деспота Стефана и даље редовном трасом.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: