Zbog radova, gradski autobusi na linijama 16, 27E, 35, 58, 95 i minibus E6 će u smeru ka Novom Beogradu i Železniku saobraćati Bulevarom despota Stefana, ulicama DŽordža Vašingtona, Francuskom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnim trasama, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu saobraćati ulicama Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom, DŽordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnim trasama.

Vozila tih linija će koristiti stajališta "Dušanova" i "Trg republike" (ispred "Dunav osiguranja") na izmenjenom delu trasa u smeru ka Novom Beogradu i Železniku, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu koristiti stajalište "Dušanova" na izmenjenom delu trase.

Vozila sa linija 32E i 43 će saobraćati skraćenim trasama do okretnice "Železnička stanica (Pančevački most)", dodaje se u saopštenju koje je preneo gradski sajt Beoinfo.

Vozila sa noćnih linija 27N i 32N će saobraćati s terminusa "Trg republike" ka Mirijevu i Višnjici ulicama Braće Jugovića, Francuskom, DŽordža Vašingtona i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama.

Vozila sa noćne linije 101N će saobraćati s terminusa "Trg republike" u oba smera ulicama Braće Jugovića, Francuskom, DŽordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnom trasom.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO: