Закерберг, који је својевремено постао један од најмлађих милијардера на свету, очито има ормар пун сивих мајица у којима се најчешће појављује у јавности.

Новинари су га једном приликом питали зашто увек носи сиве мајице кад може да приушти себи шта год жели, а многе је изненадио његов одговор. Рекао је да му недостатак смисла за моду омогућује да остане више фокусиран на свој пословни живот.

Не жели да троши енергију на моду

- Стварно желим да поједноставим свој живот како бих морао да доносим што мање одлука о било чему осим о томе како најбоље служити овој заједници - рекао је, додајући како у ормару има "више истих мајица".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

- Ја сам у стварно срећној позицији јер сваки дан могу да се пробудим и служим више од милијарду људи - закључио је, откривши како и оно што се може чинити као најједноставнија одлука, попут одабира шта ћете доручковати или шта ћете обући свако јутро, може потрошити непотребну енергију.

- Осећам као да не радим свој посао ако део енергије трошим на ствари које су глупе или неозбиљне - додао је Закерберг.

Судећи према његовом Инстаграму, Закерберг је у међувремену проширио своја модна издања, па се у последње време често може видети у тамноплавим мајицама, али и нешто одважнијим издањима.

БОНУС ВИДЕО: