Бивши репрезентативац "коцкастих" физички је насрнуо на своју супругу Клару, а полиција је после претреса куће пронашла арсенал оружја - зоље, аутоматске пушке, бомбе...

Тек сада су узнемирујући и хорор детаљи кренули да испливавају у јавност, а Клара Бунтић поделила је и аудио снимак насиља које је претрпела. Пакао кроз који је прошла освануо је на порталу Јутарњи.хр и можете га послушати ОВДЕ. Несрећна Клара отворила је душу после немилих догађаја.

- Моја једина шанса да останем жива је јавност. Претукао ме пред деветомесечним дететом, снимила сам како ме удара и прети да ће ме убити. Полиција му је пронашла арсенал илегалног оружја. И ипак је пуштен за мање од 48 сати, није му изречен ни притвор, само јера забране приласка. Завршићу као она жена из Градачца, осећам то. Највише од свега се бојим за живот својег детета. Полиција и суд нису учинили ништа да нас заштите, управо супротно. Бојим се да ће му тек сад скроз нарасти крила јер му се није догодило ништа и да неће стати. Јавност је наша једина заштита - почела је причу Клара за хрватске медије, па наставила:

- Тешко је то слушати? Ја то живим. Моје дете то живи. То је тешко. Не знамо хоћемо ли доживети сутра. Нисам направила снимак да бих је објавила у медијима. Хтела сам да имам доказ, знала сам да никад нећу имати сведоке. Да ће бити моја реч против његове. Веровала сам да ће неко од надлежних реаговати кад чује снимку. Да ћу због снимке избећи ово што се сада догађа и да ћу наћи мир за себе и дете. Али пуштен је након мање од 48 сати! Ја немам избора, зато желим да се објави на порталу. Јавно. То је наша последња шанса.

Затим је у даху додала:

- Трпим то пет година. Дан пре крштења нашег детета, држао је дете у рукама и ударао ме. Узео је боцу минералне воде којом ме хтео лупити у главу, али је кум стао између нас и то спрчио. Пукла ми је бубна опна. Још пре тога у соби ме шчепао за косу и лупио. На паркингу пред кућом сам повраћала и вртело ми се у глави па су моји инсистирали да одем на хитну. Пријатељи су ми рекли: опрости, не можемо да сведочимо против њега. Његови родитељи такође. Нисам га ни пријавила, и то не само зато што нисам могла доказати и што је утицајан. Хтела сам да сачувам брак, веровала сам да ће се поправити, да се неће понављати. Али понављало се. Обећао је да неће пити. Кршио обећање. Лекарима у Мостару сам, наравно, рекла да сам пала низ степенице.

Кап која је прелила чашу десила се у петак прошле недеље.

- Кад смо дошли кући, већ ми је викао: „Курветино, сад ћеш видети што ћу ти учинити од живота“. Ставила сам дете у креветац и укључила телефон. Одлучила сам: ово му је задњи пут. Доста је. Овај пут ћу оставити телефон на гласовном снимању. Ако ме не убије, имаћу доказ! Ударао ме и раније, али ово у петак је било крволочно. Знала сам да је, не успем ли побећи, готово. Он је мене одлучио убити. Свом снагом ме млатио, рукама, ногама, шакама, неким предметом, севало ми је у глави. Све сам му време говорила да нисам то заслужила.

Добио забрану приласка

И поред свега, Бунтић се није задржао у затвору, а Клара наводи да му је мајка адвокат и кум тужилац.

- Какве су уопште биле шансе да суд буде објективан? Није ли овај случај требао бити измештен, због свих тих веза, на други суд. Кад сам видела да је пуштен, ноге су ми се одсекле. Он опуштено пије кафу који километар од моје родитељске куће, а дете и ја се тресемо. Има забрану приласка! Па што то тачно значи? Шта то значи за мене и моје дете? Требају ми одговори и заштита. Једино се овако могу надати да ћу једном моћи мирно да живим са својим дететом - закључила је уплашена Клара.

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".