Лепа Лукић открила је једном приликом да су имале договор да заједно наступају на стадионима широм бивше Југославије.

Фото: Сарић С.

 

– Силвана Арменулић је касније постала популарна. Дуго је певала у Скадарлији. Тек када је снимила песму ‘Шта ће ми живот’ постала је популарна. Од тог монента тече наше ривалство. Кад нема ривалства, није ни интересантно. За мене је тада навијало пола Југославије, а пола за Силвану. Таман смо се договориле да идемо по стадионима да певамо заједно, да узмемо паре, баш нас брига за кога ће да навијају. И она јадна погибе – испричала је Лепа у својевремено.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/srbabeg

 

Подсетимо, Силвана је настрадала 1976. године у саобраћајној несрећи заједно са својом сестром Мирјаном и Радетом Јашаревићем, који је возио ауто, а те кобне већери требало је и Лепа да буде са њима у аутомобилу.

Фото: Архив Новости

 

- Требало је да будем да истом концерту где је Силвана певала. Али, ја сам се баш тада успавала. А онда ми је, у два сата ноћу, неко закуцао на врата. Ја мислила пљачкаши, кад оно новинари. Рекли су ми зашто су дошли. Хтели су да знају шта се дешавало, да ли се пило. Нисам знала о чему се ради. Онда су ми казали да је Силвана погинула. Стравична трагедија. Од тада нисам села за волан - испричала је чувена певачица једном приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".