Сузана Златановић, познатија као Луна Лу је била инфлуенсерка на нашим просторима много пре него што се овај термин уопште усталио у свакодневном говору, будући да су места која је она посећивала моментално постајала хит, а исто је важило за музику, књиге или филмове које је препоручивала у својим емисијама.

Сузана Златановић, била је тзв. "ит" девојка 90-их година прошлог века и у првој деценији овог столећа, а својим деловањем на телевизији, радију и новинама је мењала укус генерације, те је тако својим појављивањем одређене клубове учинила популарним и местима која не смете заобићи уколико желите да будете "у тренду", а насупрот нарастајућој популарности турбо фолка, истакла је у први план техно звук и популаризовала страну поп музику која није емитована на осталим телевизијама.

 


Не треба заборавити ни њене емисије Гламурама", "Штиклом у врата" или "Глам шпајз".

Фото:принтскрин/инстаграм/суза

 

Ипак, Луну Лу већ годинама не виђамо на телевизији, те многи мисле да је одустала од водитељског позива, али истина је другачија. Златановићева на друштвеним мрежама промовише здрав начин живота, јогу, књиге које вреди прочитати, музику која опет заобилази мејнстрим, као и места у граду која су по њеном укусу данас.

Сузана је данас драстично другачија од оне Лу какве се многи сећају, а то доказују и њене објаве на друштвеним мрежама.

Фото:принтскрин/инстаграм/суза

 

 

Подсетимо, познати глумац Срђан Жика Тодоровић некада је, према писању домаћих медија, био у вези с познатом водитељком.

Њих двоје су се упознали током студија, а будући да је Жика важио за великог заводника у младости, све девојке су луделе за њим, па и данас позната водитељка Сузана Златановић.

Својевремено су кружиле и гласине да је Срђан оставио Луну Лу због садашње супруге Ане Јовићевић којом се оженио 2004. године, а да је водитељка патила за глумцем и да се после ове љубави није удавала.

Фото: В. Данилов

 

О овоме Жика Тодоровић никада није причао, па се и даље не зна да ли је све то истина или само прича која се причала по глумачким кулоарима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".