Када се погледају домаће водитељке које су заштитини знак разних телевизија јасно је да је веома тешко издвојити ону која је најлепша. Свака на свој начин, нека шармом, нека харизмом, а многе лепотом освајају публику, али и мушкарце око себе.

Једна од најлепших наших водитељки, Александра Гудељ, током година опробала се у разним телевизијским форматима. Градила је каријеру у протеклих десетак година и својим вредним радом заслужила да се нађе међу најуспешнијим српским водитељкама. 

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, чини се да је њен живот, осим водитељства, обележила и веза са познатим бизнисменом, Вељком Гудељом, чије презиме од удаје лепа водитељка поносно носи. 

Откако је упознала бизнисмена Вељка Гудеља, Александра живи свој сан. У њему она је пронашла верног пратиоца, а често је знала да каже и да је за све то време колико је са њим сазрела је као особа.

Фото: АТА имагес

 

 

Александра Обрадовић Гудељ је рођена 1984. године у Земуну, а од 19. године живи у Београду. Током годна се опробала у више професија, а као студент се бавила и моделингом. Ипак, њен успон у каријери почиње те 2008. године када почиње да ради на телевизији.

Водитељка каже да се осећа испуњено када помаже другим људима, а кроз живот иде верујући у изреку „Чини добро, па ће ти се добро вратити“. Водитељски посао јој прија, а често је као водитељка квизова и игара на срећу знала да добија поклоне и писма у којима јој се људи захваљују што им је донела срећу.

Александра је у једном интервјуу изјавила да је одувек желела велику породицу и да има ћерку, а сан јој се остварио у фебруару 2019. године када је родила девојчицу којој су дали име Емилија.

Почетак каријере обележила јој је сарадња са Машаном Лекићем с којим је сарађивала током снимања емисије „900 секунди“. Од старијих колега сакупљала је вештине и знања које је примењивала и на свом примеру.

У једном интервјуу казала је да је била пресрећна када је сазнала да ће убудуће водити временску прогнозу у „Јутарњем програму“. Тада је постала препознатљива ширем кругу гледалаца, а према писању медија она је данас једна од најбогатијих водитељки у Србији.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: