Kada se pogledaju domaće voditeljke koje su zaštitini znak raznih televizija jasno je da je veoma teško izdvojiti onu koja je najlepša. Svaka na svoj način, neka šarmom, neka harizmom, a mnoge lepotom osvajaju publiku, ali i muškarce oko sebe.

Jedna od najlepših naših voditeljki, Aleksandra Gudelj, tokom godina oprobala se u raznim televizijskim formatima. Gradila je karijeru u proteklih desetak godina i svojim vrednim radom zaslužila da se nađe među najuspešnijim srpskim voditeljkama. 

Foto: ATA images

 

 

Ipak, čini se da je njen život, osim voditeljstva, obeležila i veza sa poznatim biznismenom, Veljkom Gudeljom, čije prezime od udaje lepa voditeljka ponosno nosi. 

Otkako je upoznala biznismena Veljka Gudelja, Aleksandra živi svoj san. U njemu ona je pronašla vernog pratioca, a često je znala da kaže i da je za sve to vreme koliko je sa njim sazrela je kao osoba.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra Obradović Gudelj je rođena 1984. godine u Zemunu, a od 19. godine živi u Beogradu. Tokom godna se oprobala u više profesija, a kao student se bavila i modelingom. Ipak, njen uspon u karijeri počinje te 2008. godine kada počinje da radi na televiziji.

Voditeljka kaže da se oseća ispunjeno kada pomaže drugim ljudima, a kroz život ide verujući u izreku „Čini dobro, pa će ti se dobro vratiti“. Voditeljski posao joj prija, a često je kao voditeljka kvizova i igara na sreću znala da dobija poklone i pisma u kojima joj se ljudi zahvaljuju što im je donela sreću.

Aleksandra je u jednom intervjuu izjavila da je oduvek želela veliku porodicu i da ima ćerku, a san joj se ostvario u februaru 2019. godine kada je rodila devojčicu kojoj su dali ime Emilija.

Početak karijere obeležila joj je saradnja sa Mašanom Lekićem s kojim je sarađivala tokom snimanja emisije „900 sekundi“. Od starijih kolega sakupljala je veštine i znanja koje je primenjivala i na svom primeru.

U jednom intervjuu kazala je da je bila presrećna kada je saznala da će ubuduće voditi vremensku prognozu u „Jutarnjem programu“. Tada je postala prepoznatljiva širem krugu gledalaca, a prema pisanju medija ona je danas jedna od najbogatijih voditeljki u Srbiji.

(Glossy)

BONUS VIDEO: