Славни глумачки пар Џејда Пинкет Смит (52) и Вил Смит (55) већ седам година не живе заједно, открила је Џејда недавно, а сада је проговорила и о детаљима њиховог односа за који се многи питају - како функционише?

Фото: АП Пхото/Цхрис Пиззелло

 

- Зашто се једноставно нисте растали? - упитала је Џејду водитељка емисије у којој је глумица гостовала, преноси Даилy Маил.

- Не желимо - одговорила је.

- Волимо нашу породицу, волимо се међусобно. Сада је то више као животно партнерство. Али, за 10 година... Ко зна - додала је.

Фото: АП Пхото/Цхрис Пиззелло

 

Џејда није хтела да коментарише јесу ли се она и Вил договорили да виђају друге људе и брзо је променила тему. Но, хоће ли се можда, уместо развода, помирити?

- Све је старији. Шта мислите ко ће се бринути за њега када остари? Ја. Ја ћу се бринути за њега - рекла је Џејда и тако поручила да се пар очито никада неће у потпуности одвојити.

Džejda nije htela da komentariše jesu li se ona i Vil dogovorili da viđaju druge ljude i brzo je promenila temu. No, hoće li se možda, umesto razvoda, pomiriti? - Sve je stariji. Šta mislite ko će se brinuti za njega kada ostari? Ja. Ja ću se brinuti za njega - rekla je Džejda i tako poručila da se par očito nikada neće u potpunosti odvojiti.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".