Аутомобилом “рено” управљала је млађа женска особа (23) из Меленаца, мајка настрадале девојчице. Како је Куриру потврђено у зрењанинској полицији, она је задобила лакше телесне повреде. Нажалост, помоћи за њену трогодишњу ћеркицу није било. Страдала је на лицу места. Иако је најпре пласирана вест да је претходне ноћи на тој деоници дошло до ланчаног судара, заправо је из још неутврђеног разлога, “рено” слетео са пута:

- Аутомобил се кретао из Зрењанина ка Меленцима. У аутомобилу је била још једна путница (19). Она је задобила тешке телесне повреде. Збринута је у зрењанинској болници - речено нам је у полицији.

Други детаљи у вези са најновијом трагедијом на војвођанским путевима нису познати.

Пре недељу дана страдао трогодишњи дечак

Трогодишњи дечак из Орома преминуо је у Општој болници Суботица прошлог уторка након што га је на пешачком прелазу у том селу код Кањиже ударио возач из Кикинде. У пратњи родитеља, баке и брата близанца, малишан је кобног јутра кренуо у вртић:

- Камион је стао да пропусти родитеље, баку и близанце, али је из супротног правца, из Кањиже, великом брзином налетео "волво" кикиндских таблица. Тај "волво" је обилазио једно друго возило и тада је дошло до трагедије - испричали су мештани Орома.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: