Рак

Мушкарац Рак је на неки начин преосетљив. Тражи топлину дома, љубав, сигурност. Са друге стране готово ниша не даје заузврат. Углавном зна да буде лењ, неорганизован и поприлично љубоморан. Од жене очекује баш све! Да буде савршена домаћица, љубавница и куварица.

Када је потребно да се покаже мушка снага и одлучност - њега нигде нема. Зато кажу да су Ракови "слаби мушкарци". Све битне и стресне, као и велике моменте, препуштају женама, али ако нешто крене по злу тада им пребацују, гунђају... Када је све по плану нема похвале. Једноставно то се код њих подразумева. Поприлично тешки и слаби мужеви.

Фото: Депозитфото

 

Јарац

Мушкарац Јарац је озбиљан и одговоран и вредан. Одличан животни сапутник. Мушкарац на кога жена УВЕК може да се ослони. Даје све за дом и породицу и она му је на првом месту. Међутим, оно што је велика мана овог знака је његова емотивна и животна хладноћа!

"Одличан муж, савршен партнер, али хладан..."

Због те хладноће жена има утисак као да је са војником у браку. Нема емпатије, разумевања и саосећајности. Поприлично зна да буде шкрт када је новац у питању. Није љубоморан, али до те мере да се партнерка понекад запита; да ли он мене уоште и воли?

Вага

Највећи заводник хороскопа. Прави донжуан. Са њим брак јесте лаган, проточан и пун љубави, али и секса.. Али, са друге стране он себе даје на 100 различитих места. Поготово када се жене у питању. Овог мушкарца је јако тешко везати уз себе.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Он воли живот, провод, кафане и жене. Велики је шармер и љубавник и тога је свестан. Свака његова комуникација је у неку руку флерт. Воли жене и свестан је да и оне њега воле.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".