Он је, како преноси, одлучио да напише тестамент и све што поседује остави Сузана Јовановић. Тако ће Сузана, како се наводи, након што тестамент и званично буде састављен, бити богатија за неколико милиона.

Фото: Петар Милошевић

 

Ипак, њему живот није био увек "мед и млеко", па тако својевремено није имао ни динара у џепу.

Саша Поповић је својевремено открио да су му Лепа Брена и Слободан Живојиновић много помогли када је остао без пара. Како је истакао, пошто је био покраден, они су му пружили руку спаса, те је тако, давне 1996. године, купио кућу на Бежанији.

Касније, Саша је познатом пару сав новац уредно вратио.

Фото: Алекса Станковић

 

- Када сам због Дафине изгубио све паре, а пошто смо црквену кућу у Новом Саду вратили цркви, становао сам као подстанар на 12. спрату у новобеоградској "телевизорки". У гарсоњери од 17 квадрата била је само моја скупоцена гардероба коју сам куповао током Слатког греха. У џепу нисам имао ни једну марку - истакао је Поповић.

- После шест месеци неко ми је обио стан и све однео! Остала ми је само стара пиџама и од одеће оно што сам имао на себи - додао је он.

- Био је то тежак период, али су ми Брена и Боба помогли да те 1996. купим кућу на Бежанијској коси, за шта сам им касније вратио паре. То им никада нећу заборавити - закључио је директор "Гранда".

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".