Петра Дивац је са Аном Дивац гостовала у једној емисији на РТС-у. Том приликом први пут приказана њена фотографија кад је била беба и кад је први пут ушла у њихову породицу. 

- Ово је слика првог дана када је дошла у нашу кућу, тог дана сам је донела, имала је шест месеци - изјавила је Ана која никада није правила разлику између својих синова Луке и Матије и Петре. 

Фото: Принтскрин/РТС

 

- У свему постоји фактор судбине, а када се деца усвајају ви их не бирате, они вама дају дете. Када смо је угледали, ми смо њу заволели - казала је Ана том приликом.

Снежана и даље памти тренутак када је рекла Петри да је усвојена: 

- Сећам се јер је код нас дошла жена Американка која је усвојила дете из Србије, та мала је имала 4-5 година, а жена је имала и још једно млађе дете које је дојила, па ме је Петра питала да ли сам ја њу дојила. Ја сам рекла тебе нисам, она ме је питала јеси ли Луку и Матију, ја сам рекла јесам јер сам њих родила, а тебе нисам. То је био први пут да сам то рекла, она је тада имала 4-5 година. Касније смо јој објашњавали у односу на њена питања. Расла је са том чињеницом и информацијом, а друга олакшавајућа околност је била што су најбољи пријатељи Лукини и Матијини били усвојени, тако да је то њој било најнормалније - навела је Ана тада.

БОНУС ВИДЕО: