Petra Divac je sa Anom Divac gostovala u jednoj emisiji na RTS-u. Tom prilikom prvi put prikazana njena fotografija kad je bila beba i kad je prvi put ušla u njihovu porodicu. 

- Ovo je slika prvog dana kada je došla u našu kuću, tog dana sam je donela, imala je šest meseci - izjavila je Ana koja nikada nije pravila razliku između svojih sinova Luke i Matije i Petre. 

Foto: Printskrin/RTS

 

- U svemu postoji faktor sudbine, a kada se deca usvajaju vi ih ne birate, oni vama daju dete. Kada smo je ugledali, mi smo nju zavoleli - kazala je Ana tom prilikom.

Snežana i dalje pamti trenutak kada je rekla Petri da je usvojena: 

- Sećam se jer je kod nas došla žena Amerikanka koja je usvojila dete iz Srbije, ta mala je imala 4-5 godina, a žena je imala i još jedno mlađe dete koje je dojila, pa me je Petra pitala da li sam ja nju dojila. Ja sam rekla tebe nisam, ona me je pitala jesi li Luku i Matiju, ja sam rekla jesam jer sam njih rodila, a tebe nisam. To je bio prvi put da sam to rekla, ona je tada imala 4-5 godina. Kasnije smo joj objašnjavali u odnosu na njena pitanja. Rasla je sa tom činjenicom i informacijom, a druga olakšavajuća okolnost je bila što su najbolji prijatelji Lukini i Matijini bili usvojeni, tako da je to njoj bilo najnormalnije - navela je Ana tada.

BONUS VIDEO: