Девојчица у школу никад није стигла, а њен мобилни телефон последњи пут је лоциран на Партизански Одеји код кафића Броз. Запослени у кафићу кажу да ништа нису видели, али да је полиција узела снимке са њихових камера.

На друштвеним мрежама у целом региону деле се Вањине фотографије. Информације о њеном нестанку објављене су и на платформи "Пронађи ме" који је део мреже "Амбер Алерт" у Европи.

Како су саопштили из тамошњег Министарства унутрашњих послова, интензивно се ради на проналаску девојчице. Сви блиски и даљи контакти, као и сви електронски уређаји се проверавају како би се дошло до неке информације која би могла да доведе до нестале девојчице.

- Основан је штаб у Скопљу. Потпуно смо посвећени проналажењу девојчице. Такође смо у сталном контакту са породицом. Одржан је низ разговора са блиским људима и са особама за које мислимо да је била са њима у контакту. Проверавају се информације, видео материјали и предузимају се мере за расветљавање случаја - рекао је Тони Ангеловски, портпарол Министарства унутрашњих послова.

 

 

У потрагу за Вањом укључили су се и грађани, чак и чланови Ловачког савеза.

Како наводе из полиције, Вања је висока 175 центиметара и тешка 58 килограма. Има тамно браон косу, браон очи, носи фиксну протезу и има младеж на десној страни лица.

У тренутку нестанка на себи је имала плаву блузу, црну јакну, црне фармерке са бочним џеповима, и беле патике са браон пругама.

Девојчица је из куће изашла са ранцем, а код себе је имала телефон.

Уколико видите негде ову девојчицу, одмах позовите МУП.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Ало)