Један од њих био је хрватски фудбалер Игор Штимац. Њему је то пошло за руком. Сретали су се на разним пријемима, па није много прошло од упознавања до тренутка када су упловили у емотивну везу о којој се много писало.

Фото: Јутјуб принтскрин/Prostorni Aktivista

 

 

Недуго затим ушли су у брак, који се свима чинио као веома срећан и идиличан, а ни најмање није такав био. Имали су све - успех, лепоту, популарност, поштовање у друштву, али, ипак, Сузана је била веома несрећна, јер јој супруг није био веран. Варао ју је са глумицама, мисицама, певачицама. Његове прељубе биле су јавна тајна, а она је била предмет подсмеха.

Све је достигло врхунац када је упловио у аферу са певачицом Алком Вуицом, која му је просула пиће у лице наочиглед свих, јер није раскрстио са женом. Након овог инцидента Сузана је дефинитно решила да стави тачку на брак.

- Веома ценим Сузану и жао ми је што је због мене била повређена. Судбина нам је спојила животе на врло ружан начин, али само зато што смо обе јако волеле истог мушкарца и веровале му - рекла је Алка у једном интервјуу.

 

 

Сузана је због пропалог брака упала у депресију из које јој је дуго времена требало да изађе. Када се опоравила од овог несрећног брака удала се 2015. године за тренера шибенског кошаркашког клуба Дамира Милачића и то после шест година забављавања. Сузана из брака са Штимцем има сина Луку и ћерке Мију и Деу.

Сузана се ових дана активно бави сликањем, а многи примећују да и даље изгледа неговано и лепо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".