Моника је од оних којима је и "тежа" шминка терет и оптерећење, које свакако избегава кад год јој то пословне обавезе дозвољавају.

Минимални макеуп

Уместо маке уп-а који данас многе жене трансформише до непрепознатљивости, италијанска глумица и узор многим младим дамама, на своје лице ставља само благи пудер, мало руменила, маскару, и у одређеним ситуацијама нуде сенку за очи, а све како би што више истакла своју природну лепоту, коју и те како поседује.

Фото: Профимедиа

 

 

Када је о ружу за усне реч, избор Белучијеве увек је на, како говори, сочнијим и кремастијим карминима који их хидрирају, а не исушују, те уједно дају и на волумену, који, нажалост, већина жена током старења изгуби.

Оно што је посебно занимљиво то је начин на који Моника негује косу. Иако је власница бујне, неговане и очуване косе, изгледа да и за то постоји оправдан разлог, који нипошто не захтева хрпу новца или свакодневне посете фризерским салонима.

Косу пере два пута недељно

Наиме, према њеним речима, она косу пере само два пута недељно, како би избегла хемикалије које штете власи косе, а налазе се у шампонима.

Фото: Профимедиа

 

 

Пре употребе, говори она, шампон обавезно разблажи водом, док јој и фен није потребан, јер косу суши природним путем.

Не држи дијете

Једноставност и неразметљивост су кључ и када је о Моникином одевању реч, те свакако сматра да је мање више. Како наводи, дијете не држи, али пази на своју исхрану, односно, на количину хране коју уноси у свој организам, док је и унос доста воде њена свакодневница.

Будући да није присталица дијета и да једе шта пожели, покушава да калорије потроши фитнесом. Плива четири пута недељно по 45 минута, бави се јогом и медитира свакодневно.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".