Међутим, даљи опис овог четвороточкаша држао је пажњу потенцијалним купцима и многе веома забавио.

Оглас који је окупирао пажњу великог броја људи постао је виралан због комичних навода власника овог возила, али и "савета" које је уделио будућим возачима овог Бе Ем Веа.

Он је истакао да је овај модел аутомобила добар за неожењене, швалере и људе у кризи средњих година, а да купци који му долазе буду у пратњи мајстора или свештеног лица.

Фото: Н.Карлић

 

- Добар је за неожењене, швалере и људе у кризи средњих година. Ако имате девојку или супругу прво њу питајте да ли можете да купите, да не губите своје и моје време. Неће вам дати сигурно! Мораћете редовно да га воскирате да лакше скидате мушице и спонзоруше са кола. Молим да долазе само озбиљни купци у пратњи правог неприученог мајстора или свештеног лица. Купци без пара и са змијом у џепу нису баш пожељни. Такође пробни пилоти, неодлучни познаваоци, људи који се боје брзих кола, људи са упалом средњег ува и слично. На преглед доћи искључиво у чистој памучној одећи са дезинфикованим рукама и наравно парама. Цена није фиксна, замена може али Ваш ауто ценим јако мало зато што ми не треба. Хвала на прегледу огласа и срећна куповина - део је огласа који је многе насмејао до суза.

Сигурно је да је, осим аутомобилом, овај власник многе на овај начин привукао да се што више задрже на његовом огласу.

БОНУС ВИДЕО: