Поменути портал пише да у АЕК-у тренутно нико не може да верује шта се догађа, као и да се здравствено стање Србина убрзано погоршава.

- Вест никако није добра, пошто последње информације говоре да се здравствено стање овог аса убрзано погоршава и то говоре лекари који га посматрају у „Метрополитен болници”. Сада се његова породица нада чуду, како би Стеван Јеловац победио опасност по живот. Саопштење АЕК-а од пре два дана говорило је о његовој критичној, али стабилној ситуацији и сви су чекали позитивне вести, што се нажалост није десило - навео је овај портал.

Фото: Н. Параушић

 

 

Клуб је отказао и пријатељску утакмицу са Ларисом, без објашњења, а потресна ситуација посебно је погодила је многе па и Милоша Теодосића који је синоћ изјавио:

- Волео бих да победу посветимо нашем колеги који је у јако тешком стању и надамо се да ћемо овим малим гестом допринети његовом опоравку. Не знам шта бих паметно рекао, али смо свим срцем уз њега.

Подсећања ради, Јеловац је доживео мождани удар 14. новембра на тренингу у теретани и од тада се налази у Метрополитен болници у Атини, где му се лекари боре за живот.

Прошлог викенда грчки клубови су изашли са транспаретнима подршке крилном центру жуто-црних, а синоћ су се овој иницијативи придружили и његови саиграчи из репрезентације Србије на утакмици против Летоније.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".