Поводм смрти се огласила скрхана певачица, али и њен син Марко који је изузетно био везан за баку. Међутим, Драгана Мирковић  је морала да се врати послу, па се на концерту у Тузли који је одржала после трагедије синоћ обратила публици. У њеном гласу осетила се туга због сећања на покојну свекрву. Саопштила је да после дугог и тешког периода спремна да се посвети публици и песмама.Она је рекла да јој је доста суза, а серију концерата у оквиру турнеје "До последњег даха", отпочела је уместо у београдској арени, код комшија у Босни и Херцеговини. 

- Добро вече и добро дошли на мој први концерт после тешког периода у мом животу. Бог је очигледно желео да турнеју почнем из Тузле, и не знам зашто је тако али када вас видим знам да сам ту где треба да будем. Било је доста плакања, али обећавам вам, нема више суза, време је за песму - рекла је фолк звезда које је потом атмосферу довела до усијања својим хитова направивши још један наступ за незаборав.

Драгана овим концертима обележава четири деценије каријере, пред препуном двораном Мејдан, па је показала да је прави професионалац, иако је све код куће свеже, а у вези са смртним случајем који је недавно имала.

- Много ми значи кад добијем поруке у којима ми фанови причају колико поштују мој рад. Да то није тако и да нисам имала да понудин нешто квалитетно, одавно не бих трајала оволико. Концерти за мене нису рутина, већ нешто што је простор да се дружим и волим са свима онима који воле моје песме, да размењујемо енергију и лепе успомене - рекла је она. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: