Povodm smrti se oglasila skrhana pevačica, ali i njen sin Marko koji je izuzetno bio vezan za baku. Međutim, Dragana Mirković  je morala da se vrati poslu, pa se na koncertu u Tuzli koji je održala posle tragedije sinoć obratila publici. U njenom glasu osetila se tuga zbog sećanja na pokojnu svekrvu. Saopštila je da posle dugog i teškog perioda spremna da se posveti publici i pesmama.Ona je rekla da joj je dosta suza, a seriju koncerata u okviru turneje "Do poslednjeg daha", otpočela je umesto u beogradskoj areni, kod komšija u Bosni i Hercegovini. 

- Dobro veče i dobro došli na moj prvi koncert posle teškog perioda u mom životu. Bog je očigledno želeo da turneju počnem iz Tuzle, i ne znam zašto je tako ali kada vas vidim znam da sam tu gde treba da budem. Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pesmu - rekla je folk zvezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitova napravivši još jedan nastup za nezaborav.

Dragana ovim koncertima obeležava četiri decenije karijere, pred prepunom dvoranom Mejdan, pa je pokazala da je pravi profesionalac, iako je sve kod kuće sveže, a u vezi sa smrtnim slučajem koji je nedavno imala.

- Mnogo mi znači kad dobijem poruke u kojima mi fanovi pričaju koliko poštuju moj rad. Da to nije tako i da nisam imala da ponudin nešto kvalitetno, odavno ne bih trajala ovoliko. Koncerti za mene nisu rutina, već nešto što je prostor da se družim i volim sa svima onima koji vole moje pesme, da razmenjujemo energiju i lepe uspomene - rekla je ona. 

(Republika)

BONUS VIDEO: