Певач је вече пре тога био приведен на путу за Копаоник због тога што није имао возачку дозволу. Због тога је био одложен наступ који је синоћ одржао. Аца се у свом стилу обратио својој верној публици: 

- Нећу пуно да причам као неки, само да вам кажем две речи. Велико извињење за све оне који су дошли на наступ, а ја се нисам појавио. Био сам објективно спречен. Ово је још горе него да сам био болестан. Сви знате о чему се ради, наравно, у ту част живели пошто ми није први пут. Али ја сам као феникс, увек излазим из тих с**ња. Надам се да сам заслужио један аплауз за то - рекао је Лукас.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/aleksandar_vuksanovic_official

 

Према сазнањима "Блица", фолклер је био позитиван на наркотике:

Надлежни судија за прекршаје може да га приведе и изрекне казну у "скраћеном поступку”, одмах после истека задржавања.

- Лукас је пао на тесту за наркотике. Задржан је преко ноћи, јутрос је пуштен из притворске јединице. Против певача биће поднета кривична пријава због вожње под дејством наркотика - каже извор за "Блиц".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/aleksandar_vuksanovic_official

 

Аца је добио казну због коришћења недозвољених супстранци и због тога што није имао возачку дозволу. За такве врсте прекршаја, које се воде као тежи саобраћајни прекршај запрећена је казна до 120.000 динара или 60 дана затвора.

БОНУС ВИДЕО: