2009. године медији су брујали о теми усвајање детета Брене и Бобе, за неке је ово био добро осмишљен маркетиншки трик, док су се други радовали јер су били убеђени да је истина. Убрзо је стигло детаљно објашњење овог брачног пара. 

- Џонијеве родитеље, Делију и Виктора, Боба и ја упознали смо на пријему у нашем дипломатском представништву у Манили. После краћег разговора, схватила сам да смо на истој таласној дужини, па сам им понудила да дођу у Београд и помогну нам у одржавању домаћинства. Пошто је Џони био беба, Делија и Виктор су се двоумили да ли би требало да прихвате наш позив. Међутим, убрзо су донели позитивну одлуку. Преселили су се у Србију, регуларно су се пријавили и сада живе у Слободановој и мојој кући на Бежанијској коси - објаснила је тада Лепа Брена.

Фото: Архива Новости

 

- Када ја та вест букнула, остала сам затечена. Тих дана имала сам многобројна снимања и нисам желела да дајем изјаве, нити да узурпирам приватност Џонијевих родитеља. Они не желе да се медијски експонирају, нити сматрају да би њихов син требало да се појављује у јавности, и ја то, као њихов послодавац, апсолутно поштујем. Дечакови родитељи су живи и здрави, и нема ни говора о усвајању. Али, то ме не спречава да Џонија доживљавам као део моје породице.

Родитељи малог филипинца Џонија, одмах по доласку у Београд, сина су уписали у вртић, како би могли да се посвете обавезама у дому Живојиновића. Дечак се одлично уклопио у ново окружење и са три године већ је говорио три језика: филипински, енглески и српски.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

- Много ми је привржен и искрено сам га заволела. Радујем се сваки пут када га уместо његових родитеља водим у вртић. То ми причињава велико задовољство. На путу од куће до вртића шетамо и причамо, а када га оставим васпитачицама, весело ми маше и каже: "Ћао, мама" или "Ћао, Брено" - причала је фолк звезда наглашавајући да упркос родитељским емоцијама које гаји према дечаку, није ни помишљала на усвајање.

Када је дошло време да дечак крене у школу, трочлана породица вратила се на Филипине, а прича о симпатичном Џонију кога је Брена желела да усвоји, пала је у заборав.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".