2009. godine mediji su brujali o temi usvajanje deteta Brene i Bobe, za neke je ovo bio dobro osmišljen marketinški trik, dok su se drugi radovali jer su bili ubeđeni da je istina. Ubrzo je stiglo detaljno objašnjenje ovog bračnog para. 

- DŽonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je DŽoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi - objasnila je tada Lepa Brena.

Foto: Arhiva Novosti

 

- Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost DŽonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da DŽonija doživljavam kao deo moje porodice.

Roditelji malog filipinca DŽonija, odmah po dolasku u Beograd, sina su upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića. Dečak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski.

Foto: Instagram printskrin/ lepabrenaa

 

- Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: "Ćao, mama" ili "Ćao, Breno" - pričala je folk zvezda naglašavajući da uprkos roditeljskim emocijama koje gaji prema dečaku, nije ni pomišljala na usvajanje.

Kada je došlo vreme da dečak krene u školu, tročlana porodica vratila se na Filipine, a priča o simpatičnom DŽoniju koga je Brena želela da usvoji, pala je u zaborav.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".