Певач Харис Џиновић и модна дизајнерка Мелина након 10 година брака одлучили су да ставе тачку на своју љубав. Како се наводи Харис је наводно напустио њихову породичну вилу на Сењаку у којој су живели са своје двоје деце, ћерком Ђином и сином Каном.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Ни Мелина и Харис нису хтели да коментаришу ове наводе, а певач је само кратко поручио да се спрема за пут и да не може сада да даје изјаве. Касније је ухваћен са сином како напушта вилу чија се вредност процењује на око 2 милиона евра.

И док се син Кан вешто крије од јавности, ћерка Ђина је јако је популарна на друштвеним мрежама. Она је пре три године испричала да њени родитељи не спавају у истим собама, што је тада изазвало буру на мрежама.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/djinadzinovic

 

 

- Прича по лајвовима како Харис и Мелина спавају у одвојеним собама. Не разумем како може толико интиме да износи јавно - гласи један од коментара на Твитеру.

Љубавна прича Хариса и Мелине започела је 2002. године, када је дизајнерка била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".

Фото: Н. Фифић

 

 

- Упознао сам је када је имала 22 године. Распитао сам се ко је, шта је и онда се нешто одмотало. Било је можда и лепших од ње, али она је вло интелигентна, интригирајућа, има квалитете које немају друге жене. И без обзира на велику разлику у годинама, ми функционишемо као да смо ишли заједно у разред. Она је била јако заљубљена, а ја веома срећан - рекао је тада певач који је 30 година старији од Мелине. Џиновић је тада живео у Паризу, а Мелина у Истанбулу. Једном приликом ју је позвао да дође код њега у госте, што је она учинила и више се није враћала. Њене родитеље је упознао када је она већ била у петом месецу трудноће.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: