Pevač Haris DŽinović i modna dizajnerka Melina nakon 10 godina braka odlučili su da stave tačku na svoju ljubav. Kako se navodi Haris je navodno napustio njihovu porodičnu vilu na Senjaku u kojoj su živeli sa svoje dvoje dece, ćerkom Đinom i sinom Kanom.

Foto: Petar Milošević

 

 

Ni Melina i Haris nisu hteli da komentarišu ove navode, a pevač je samo kratko poručio da se sprema za put i da ne može sada da daje izjave. Kasnije je uhvaćen sa sinom kako napušta vilu čija se vrednost procenjuje na oko 2 miliona evra.

I dok se sin Kan vešto krije od javnosti, ćerka Đina je jako je popularna na društvenim mrežama. Ona je pre tri godine ispričala da njeni roditelji ne spavaju u istim sobama, što je tada izazvalo buru na mrežama.

Foto: Printskrin/Instagram/djinadzinovic

 

 

- Priča po lajvovima kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama. Ne razumem kako može toliko intime da iznosi javno - glasi jedan od komentara na Tviteru.

LJubavna priča Harisa i Meline započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. NJihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Foto: N. Fifić

 

 

- Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. Bilo je možda i lepših od nje, ali ona je vlo inteligentna, intrigirajuća, ima kvalitete koje nemaju druge žene. I bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcionišemo kao da smo išli zajedno u razred. Ona je bila jako zaljubljena, a ja veoma srećan - rekao je tada pevač koji je 30 godina stariji od Meline. DŽinović je tada živeo u Parizu, a Melina u Istanbulu. Jednom prilikom ju je pozvao da dođe kod njega u goste, što je ona učinila i više se nije vraćala. NJene roditelje je upoznao kada je ona već bila u petom mesecu trudnoće.

(Blic)

BONUS VIDEO: