Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније, а како се писало певач се наводно иселио из луксузне виле на Сењаку.

Фото: АТА имагес

 

 

Мелина Џиновић открила је једном приликом неке занимљиве чињенице из њеног живота са Харисом Џиновићем. Она је тада нагласила да су обоје строги родитељи, али да је певач ипак мало строжи.

– Ћерки не дозвољава да носи брусхалтер. То нисам ја крива већ Хари. Он жели да му ћерка што дуже остане дете, тако да немамо шминку, брусхалтере и слично. Мало ми је жао, али чини ми се да ће свој први излазак дочекати тек са 20 година - рекла је Мелина 2014. године за "Блиц", када је Ђина била још девојчица.

Подсетимо, Иако су важили за складан брачни пар, како су писали домаћи медији, они се нису слагали око једне веома ствари, а то је начина васпитања њихове деце. И док се њихов син Кан није јавно експонирао, ћерка Ђина итекако је активна на друштвеним мрежама где објављује веома провокативне фотографије, а то се Харису никако није допадало и није то могао да поднесе.

- Хариса много брине Ђина, јер све о њима доспе до медија, а највише преко Инстаграма. Већ је упозорио да сакрије неке објаве и она је обећала да ће бити опрезнија, али џаба. Медији од тада све више пишу о њој јер је у вези с младим фудбалером који игра за Звезду, па је Брки јасно да ће тек бити свега око тога у медијима. Мелини је у целој причи најгоре, брани ћерку и каже да сва омладина има Инстаграм и да Ђина није крива јер није могла да бира да ли ће јој тата бити познат, па је самим тим примамљива медијима. За сада је једва успела да смири Хариса да не испадне још већи хаос, али је и Ђину поново замолила да смањи објаве на минимум - причао је извор за "Скандал".

Мелина Џиновић се огласила након прве инфорамције о разводу, а затим и Харис Џиновић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: