Haris i Melina DŽinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a kako se pisalo pevač se navodno iselio iz luksuzne vile na Senjaku.

Foto: ATA images

 

 

Melina DŽinović otkrila je jednom prilikom neke zanimljive činjenice iz njenog života sa Harisom DŽinovićem. Ona je tada naglasila da su oboje strogi roditelji, ali da je pevač ipak malo stroži.

– Ćerki ne dozvoljava da nosi brushalter. To nisam ja kriva već Hari. On želi da mu ćerka što duže ostane dete, tako da nemamo šminku, brushaltere i slično. Malo mi je žao, ali čini mi se da će svoj prvi izlazak dočekati tek sa 20 godina - rekla je Melina 2014. godine za "Blic", kada je Đina bila još devojčica.

Podsetimo, Iako su važili za skladan bračni par, kako su pisali domaći mediji, oni se nisu slagali oko jedne veoma stvari, a to je načina vaspitanja njihove dece. I dok se njihov sin Kan nije javno eksponirao, ćerka Đina itekako je aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje veoma provokativne fotografije, a to se Harisu nikako nije dopadalo i nije to mogao da podnese.

- Harisa mnogo brine Đina, jer sve o njima dospe do medija, a najviše preko Instagrama. Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj jer je u vezi s mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum - pričao je izvor za "Skandal".

Melina DŽinović se oglasila nakon prve inforamcije o razvodu, a zatim i Haris DŽinović.

(Blic)

BONUS VIDEO: