Сузана је својевремено рекла како се љубав између Небојше и ње родила из великог пријатељства. 1989. године. Сузана је судбоносно "да" тада рекла Небојши, а једина фотографија са њиховог венчања, позната јавности, сведочи о њиховој тадашњој срећи.


Па ипак, прича није имала срећан крај, какав је осмех са слике слутио.

Наиме, након само осам година брака Сузана и Небојша су се развели, а једина, па ипак, нераскидива веза међу њима остале су ћерке Наталија и Теодора.

Из велике љубави према супругу Сузана је била спремна да занемари своју каријеру, која је тада била на врхунцу и да супруга, који је отпочео приватни бизнис, прати свуда по свету. Ипак, ствари су кренуле да се одвијају у погрешном смеру.

Фото: В. Данилов

 

‒ Удала сам се из велике љубави, али љубав је кварљива роба, лако нестане ‒ изјавила је једном приликом и открила да ју је први супруг омаловажавао, говорећи да је нико не би хтео, да се за њега није удала. Тада се, како каже борила са депресијом и великом битком за самопоуздање.

Ипак, када је окончала овај брак, Сузана је, онда када се поново заволела, пронашла и љубав и 2018. године поново се удала за Грка Симеона Оцомокоса, са којим је била у осамнаестогодишњој романси.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".