Концерт је, како пишу тамошњи медији, требало да се одржи у мају у дворани Крешимир Ћосић, али је Дукић наводно експресно одбио да Александра пева у граду, па концерт није заказан нити најављен, пише "Индеx.хр".

Какос даље наводи поменути портал, Дукић је одбио организаторе концерта и то правдао тврдњом да у дворани Крешимира Ћосића "нема слободних термина".

Фото: АТА имагес

 

 

Градоначелник Задра није одговорио на упите тамошњег портала, као ни управа дворане, а изостао је коментар и од организатора концерта.

О концерту Александре Пријовић у Задру почело се причати крајем прошле године, након што је певачица заказала и напунила пет загребачких Арена. Задарски лист је тада писао да постоји интересовање за концерт наше певачице и да је планирано да се одржи 2024. године.

Тврдње градоначелника да је Вишњик пребукиран не изгледају сасвим тачне, детаљно је истражио тамошњи медиј.

Фото: АТА имагес

 

 

На сајту Спортског центра Вишњик кажу да ће од марта до маја текуће године бити одржана три велика концерта, а тиме су најавили Северину, Јелену Розгу и групу Лорд оф тхе Данце.

Како незванично сазнаје поменути протал, градоначелник се предомислио након упита новинара, а одлука би о концерту Александре Пријовић могла бити донета сутра у Задру, а да ли постоји опција да се концерт ипак одржи, знаће се ускоро.

Подсетимо, Александра Пријовић је током децембра пет пута пунила загребачку Арену. Сада има пет концерата у Осијеку. Пријовић ће наступити у Осијеку 13, 14, 15, 17. и 18. фебруара.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: