Реч је о четрнаест година млађој Ксенији Милошевић у коју је заљубљен као и првог  дана. 

Наш успешни композитор и његова супруга, виолинисткиња и концерт-мајстор “Београдске филхармоније” своју љубавну причу започели су 2010. године, а три године касније донели су одлуку да своју љубав крунишу браком.

 

Интересанто је да су Саша и Ксенија своју љубав потврдили у стану који им је поклонио Ксенијин отац. 

Још интересантније је да млада није морала да мења презиме, јер је и њено девојачко Милошевић. Изгледа да је све морало да буде у знаку Милошевића, па је Маре за кума узео глумца Андрију Милошевића. 

Неколио година су провели у вези, а у браку су једно другом били велика подршка.

Из овог брака родио се син Вања који је Ксенији прво дете, а Маре из првог брака има два сина Луку и Огњена који су у сјајним односима са татином супругом.

-Ксенију сам упознао након Евросонга, а тај период се поклапа са крајем мог емотивног живота с бившом супругом. Кренули смо бојажљиво и можда чак неамбициозно у првом тренутку, не због недостатка емоција, већ зато што сам ја иза себе имао једно паковање које носим мање или више успешно", испричао је Маре и додао: "Она је млађа од мене и то је просто требало прогутати и усагласити, али, хвала Богу, све се средило захваљујући љубави и разумевању.Данас имамо сјајну комуникацију, моји клинци обожавају Ксенију, а и она њих. Сјајно проводимо слободно време заједно. - рекао је композитор. 

 Ксенија је годинама била чланица групе "Беаутy Qуеенс", која је са Маријом Шерифовић отпевала песму "Молитва" и однела победу на Евровизији 2007. године.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: