Reč je o četrnaest godina mlađoj Kseniji Milošević u koju je zaljubljen kao i prvog  dana. 

Naš uspešni kompozitor i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije” svoju ljubavnu priču započeli su 2010. godine, a tri godine kasnije doneli su odluku da svoju ljubav krunišu brakom.

 

Interesanto je da su Saša i Ksenija svoju ljubav potvrdili u stanu koji im je poklonio Ksenijin otac. 

Još interesantnije je da mlada nije morala da menja prezime, jer je i njeno devojačko Milošević. Izgleda da je sve moralo da bude u znaku Miloševića, pa je Mare za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića. 

Nekolio godina su proveli u vezi, a u braku su jedno drugom bili velika podrška.

Iz ovog braka rodio se sin Vanja koji je Kseniji prvo dete, a Mare iz prvog braka ima dva sina Luku i Ognjena koji su u sjajnim odnosima sa tatinom suprugom.

-Kseniju sam upoznao nakon Evrosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života s bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku, ne zbog nedostatka emocija, već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno", ispričao je Mare i dodao: "Ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali, hvala Bogu, sve se sredilo zahvaljujući ljubavi i razumevanju.Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno. - rekao je kompozitor. 

 Ksenija je godinama bila članica grupe "Beauty Queens", koja je sa Marijom Šerifović otpevala pesmu "Molitva" i odnela pobedu na Evroviziji 2007. godine.

(Blic)

BONUS VIDEO: