Једном приликом, протекле године, Ивана је привукла пажњу корисника Инстаграма, када је објавила фотографију из студија, на којој се види како спава.

Испоставило се да је болесна и да има повишену температуру.

- Ништа није указивало да имам 38 степени температуру, сем што ми се мало спавало - написала је тада Ивона у опису фотографије.

Фото: РТС принтскрин

 

Ивона је, иначе, својевремено причала о борби са опаком болешћу.

- Мени је било много лакше када сам отворено причала о свему. Генерално полазим од тога да се ништа не може сакрити и увек када се нешто тако сазна боље је да сама кажем. Тада се осећам растерећеније и буде мени лакше а људи се суочавају са тим како истину морају да прихвате. Друга страна јесте можда и тај хумани део. Ја не мислим да сам неки хуманитарац, али има један моменат када сам помислила: "Ако сам ја особа у медијима, значиће да људи чују од мене и моју причу". Лакше ће им бити, поготово особама које требају да прођу кроз то кроз шта сам прошла и ја. Мени је драго што су ми се масовно јављале жене и писале ми да би поделиле самном причу о својој болести - започела је своју исповест Ивона и истакла да болест мора да се прихвати.

- Када сам се ја спремала за лечење, моја другарица која је такође прошла кроз све ово, доводила је своје пријатељице које су прошле кроз ову болест и причале ми како је било. Тако сам и ја имала вољу, снагу и потребу да искуство кроз шта сам прошла испричам женама и да им поручим да не треба толико да се плаше већ да је то један процес у коме морају да буду истрајне. Као што је здравље за сваког човека тако је и болест. То мора да се прихвати и кроз то мора да се прође - рекла је тада.

БОНУС ВИДЕО: