Карић је наводно извршио физичко насиље над Наташом, после ког је она морала да иде на операцију, добила је бактерју због које замало није добила сепсу. За то време је желела да се правда задовољи. Сада се после суђења огласио и Стефанов адвокат Горан Карадаревић.

Како је објаснио за "Ало", одбрана инсистира на прикупљању још доказа који нису прибављени.

 

 

- Одбрана је данас тражила изузеће тужиоца и главног тужиоца у Руми, као и главног тужиоца у Сремској Митровици у предмету Стефана Карића. Сматрамо да је тужилаштво поступало необјективно у фази пре подношења оптужног акта, тј. у фази прикупљању доказа. Исто је било дужно према одредбама Законика о кривичном поступку да прикупља доказе и оне који терете окривљеног и оне који му иду у корист - започео је Кадаревић па додао:

- Одбрана је инсистирала на прикупљању битних доказа који нису прибављени, па ће сада суд морати да се бави прикупљањем ових доказа. Све ово изазива сумњу у непристрасност тужилаштва у овом предмету. Претпостављам да је јавност, а пре свега кршење претпоставке невиности према Стефану Карићу и то кроз медије утицало да Тужилаштво падне под овај притисак - закључио је за крај. 

 

 

БОНУС ВИДЕО: