Karić je navodno izvršio fizičko nasilje nad Natašom, posle kog je ona morala da ide na operaciju, dobila je bakterju zbog koje zamalo nije dobila sepsu. Za to vreme je želela da se pravda zadovolji. Sada se posle suđenja oglasio i Stefanov advokat Goran Karadarević.

Kako je objasnio za "Alo", odbrana insistira na prikupljanju još dokaza koji nisu pribavljeni.

 

 

- Odbrana je danas tražila izuzeće tužioca i glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici u predmetu Stefana Karića. Smatramo da je tužilaštvo postupalo neobjektivno u fazi pre podnošenja optužnog akta, tj. u fazi prikupljanju dokaza. Isto je bilo dužno prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku da prikuplja dokaze i one koji terete okrivljenog i one koji mu idu u korist - započeo je Kadarević pa dodao:

- Odbrana je insistirala na prikupljanju bitnih dokaza koji nisu pribavljeni, pa će sada sud morati da se bavi prikupljanjem ovih dokaza. Sve ovo izaziva sumnju u nepristrasnost tužilaštva u ovom predmetu. Pretpostavljam da je javnost, a pre svega kršenje pretpostavke nevinosti prema Stefanu Kariću i to kroz medije uticalo da Tužilaštvo padne pod ovaj pritisak - zaključio je za kraj. 

 

 

BONUS VIDEO: