Током своје богате каријере певачица Јелена Томашевић снимила је неке од најлепших песама у домаћој дискографији, а мало ко зна да је због свог супруга одбила да сними једну песму.

Како је својевремено испричала, нумера "Да ми је да ми се врати" понуђена јој је у периоду када је раскинула са Иваном Босиљчићем.

– Иван и ја смо се забављали и под притиском медија смо се разишли. Свако је имао неку своју причу, своје мишљење на то, да ли треба или не треба. И Сергеј Ћетковић, мој драги колега са којим се и дружим, назвао ме је и рекао ми да ми је написао једну песму. И пусти ми он песму "Да ми је да ми се врати мој драги", а ја му кажем да не долази у обзир да ја њему певам стихове "Да ми је да ми се вратиш" – испричала је својевремено Јелена кроз смех у емисији "Кец на једанаест".

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, Јеленина прича имала је срећан крај. Осим што се помирила са Иваном са којим и данас ужива у срећној љубави, певачица је снимила нумеру "Да ми је да ми се врати" која је постала велики хит.

– Стварно, ја да испадам јадница, нећу да певам ову песму. И прође неко време, мислим око две године, Иван и ја смо се већ помирили. У сваком случају, једном приликом му кажем: "Е, да ти пустим шта ми је Сергеј написао, а нисам никад отпевала". Када је чуо песму, Иван је био одушевљен и одмах ми је рекао: "Ово је божанствено, зашто ниси снимила?" - објаснила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: