Разумевање ауре је кључно за разумевање сопственог бића, односно потпуне самоспознаје, а уколико себе довољно "тренирамо" можемо научити како да посматрамо своју ауру.

ФОТО: Профимедиа

Људска аура садржи 7 различитих слојева који утичу на наше расположење, здравље, енергију, емоције или став према животу. Зато је важно откритии разумети сваки од ових слојева.

Ево који слојеви ауре постоје:

1. Астрални слој

Астрални слој ауре одређује наше емоције и начин на који се односимо према људима које волимо. Садржи наша искуства из односа са нашим вољенима.

2. Доњи ментални слој

У овом слоју се чувају наше вредности и идеје, па је стога можда најважнији слој у нашем свакодневном животу. Док радимо или се концентришемо, наш ментални слој се шири.

3. Виши ментални слој

Виши ментални слој вам омогућава да искусите духовне ствари попут љубави према себи, несебичности и безусловне љубави. Ако је ваш виши ментални слој стабилан, тада нећете искусити сумњу у себе и негативну енергију.

4. Духовни слој

Овај слој ауре омогућава нам да се повежемо са истомишљеницима, а звучни духовни слој је први корак ка повезивању са нашим вишим Ја.

5. Интуционални слој

У овом слоју се ствара наша способност опраштања и прихватања других. Ово нам такође помаже код осећања доброте, смирености.

6. Апсолутни слој

Завршни слој држи све остале слојеве на месту и повезује нас са Универзумом. Потпуно разумевање овог слоја важно је за путовање ка апсолутној истини и блаженству.

ФОТО: Профимедиа

Како видети своју ауру?

Први корак је да читате и учите о аурама, њеним слојевима, бојама и значењима различитих нијанси.

Покушајте да осетите туђу ауру. Нежно затворите очи и дубоко удахните, а сада размислите о осећањима и емоцијама које сте имали када сте били у нечијем друштву. Да ли сте били уморни, надахнути или вам је било досадно или сте се осећали узнемирено? Сада размислите о боји коју бисте желели да повежете са осећајем који сте доживели.

Када стекнете основну идеју о присуству ауре и њених боја, морате се увежбати да бисте видели ауру јасније и живописније. За овај тренинг користите било који црвени или плави предмет постављен у просторије уз бели зид. Погледајте десно од те ставри и покушајте да пронађете боју, можда је жута или зелена.

Станите уз огледало постављено уз бели зид. Сада не гледајте директно у свој лик већ мало десно или лево. Сада ћете видети неке светле боје како се крећу дуж вашег тела (у одразу).

Учење тумачења ауре је споро и понекад тешко, али када научите какод а је посматрате, више ћете разумети своје унутрашње енергетско стање, као и енергију других.

(Сенса) https://sensa.mondo.rs/budjenje-duse/duhovni-razvoj/a20375/AURA-SVAKOG-COVEKA-IMA-7-SLOJEVA-Evo-kako-da-vidite-svoju.html